Om oss

Tandberg MC er en familiebedrift som tilbyr kvalitetsprodukter, god service og gode priser til hovedsaklig trial-, enduro- og motocrossmarkedet i Norge.

Vi startet i 2013 med å importere og selge Ossa trialsykler i Norge, men har etter det skaffet oss en lang rekke interessante merker (bl.a. GASGAS, TRS, Montesa, Vertigo, Electric Motion, GRO, Hebo). En sterk interesse for motorsykkelsport og idrett generelt blandt alle familiemedlemmene er motivasjonen bak dennen bedriften.

Tandberg MC er autorisert forhandler av KTM og GASGAS.

KTM har vært ledende innen offroad i mange år og de har nå også blitt en av de største på gatemarkedet. GASGAS er verdensledende som trialsykkel-produsent med over 40% markedsandel globalt, men har også levert enduro-sykler på øverste hylle. GASGAS er nå en del av KTM Group, noe som vil føre til mange spennende produktnyheter fremover.

Vi importerer også trialsykler fra TRS Motorcycles, Montesa, Vertigo og Electric Motion. TRS Motorcycles har på kort tid etablert seg som en solid produsent med Jordi Tarres og Adam Raga i spissen, og har nylig presentert spennende nyheter som bl.a. elektriske trialsykler for barn.